Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر گفت: براساس گزارش معاونت حمل و نقل و ترافیک درباره آلودگی هوای تهران در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶، میزان ذرات کمتر از ۲.۵ میکرون - که تاثیرات مهمی بر سلامتی افراد دارند - ۲۱ تا ۴۱ درصد در ساعات صبحگاهی در ایستگاه معرف محدوده مرکزی شهر کاهش یافته است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید آرش حسینی میلانی صبح امروز در یکصد و بیست و یکمین جلسه صحن علنی شورای شهر تهران در دفاع از کلیات لایحه تعیین نرخ عوارض تردد در محدوده‌های مرکزی شهر تهران گفت: سالیان سال است که تعداد خودرو‌های شخصی در کلانشهر تهران رو به افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۵۷، ۱۰۰ هزار خودرو به شهر افزوده می‌شد، ولی هم‌اکنون این رقم به ۴۰۰ هزار خودرو شخصی رسیده است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر، روند خروج خودرو‌های فرسوده طی سال گذشته با مشکلاتی روبه‌رو شده است.

این عضو شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه سهم حمل و نقل عمومی باید در شهر تهران افزایش یابد، اظهار داشت: برای مقابله با آلایندگی هوا خودرو‌های شخصی، باید عوارضی درخصوص تولید آلایندگی و تردد شخصی تعیین شود تا یک نوع بازدارندگی ایجاد شود.

حسینی میلانی با بیان اینکه برای مقابله با آلودگی هوا و رفع آلایندگی چاره‌ای نداریم جز اینکه شهر تهران از شهری خودرومحور به شهری انسان‌محور تغییر رویکرد بدهد، تصریح کرد: ما باید به سمتی برویم که شهروندان تهرانی بجای استفاده از خودرو‌های شخصی امکان استفاده از حمل و نقل عمومی را داشته باشند. در این رابطه در لایحه تاکید شده که منابع حاصله به توسعه حمل و نقل عمومی و راهکار‌های کاهش آلودگی هوا اختصاص یابد.

وی با بیان اینکه در همه کلانشهر‌های دنیا طرح کاهش آلودگی در زون‌های مختلفی اعمال می‌شود، خاطرنشان کرد: براساس مطالعات متعددی که توسط شرکت کنترل کیفیت هوا در سال‌های گذشته درباره اثربخشی این راهکار انجام شده و بحث مدیریت تردد مورد تایید قانون هوای پاک و کارگروه ملی کنترل آلودگی هوا است.

سخنگوی کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به گزارش معاونت حمل و نقل و ترافیک درباره آلودگی هوا ابراز داشت: براساس گزارش معاونت حمل و نقل و ترافیک درباره آلودگی هوای تهران در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶، میزان ذرات کمتر از ۲.۵ میکرون - که تاثیرات مهمی بر سلامتی افراد دارند - ۲۱ تا ۴۱ درصد در ساعات صبحگاهی در ایستگاه معرف محدوده مرکزی شهر کاهش یافته است.

حسینی میلانی افزود: براساس گزارش سازمان هواشناسی، اثرات هواشناسی بر کاهش آلودگی هوا حدود ۵۰ درصد بوده و مابقی آن مرتبط به اقدامات شهرداری و از جمله طرح ترافیک، طرح کاهش و گسترش معاینه فنی است.

وی درباره اثرات ترافیکی طرح هم بیان کرد: بر اساس گزارش دریافتی در بحث ترافیکی هفت درصد به سرعت اتوبوس‌های عادی و ۱۲ درصد به سرعت اتوبوس‌های تندرو افزوده شده است و میزان ورود به محدوده طرح ترافیک در ساعات اجرا ۳۸ درصد کاهش یافته است و در کل شبانه‌روز نیز میزان ورود ۲۲ درصد کمتر شده است.

گفتنی است کلیات این طرح با ۱۸ رای موافق و دو رای مخالف تایید شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شورای شهر ذرات معلق آلودگی هوا خودروی فرسوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۰۸۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلانشهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۴۱ در وضعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _شنبه، پانزدهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه رباط کریم با شاخص ۱۰۳ در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های باغستان شهریار با شاخص ۵۷، پاسداران با شاخص ۸۵، پاکدشت با شاخص ۷۳، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۷۰، پیشوا با شاخص ۷۰، تهران پارک شکوفه با شاخص ۶۳، سرخه حصار با شاخص ۵۶، سلامت با شاخص ۶۵، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۶۱، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۵۳، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۶۵، قرچک با شاخص ۶۳، منطقه ۱۵ با شاخص ۵۷ و میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۵۷ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

به این ترتیب ایستگاه ۳۹، آتی ساز با شاخص ۳۱، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۳۲، امام خمینی با شاخص ۲۵، پارک رازی با شاخص ۱۱، پردیس با شاخص ۳۶، پونک با شاخص ۲۸، چشمه با شاخص ۳۹، دانشگاه تهران با شاخص ۲۹، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۳۹، دماوند با شاخص ۱۵، ژئوفیزیک با شاخص ۴۰، در وضعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۴۲، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۳۲، شهرداری منطقه دو با شاخص ۳۱، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۳۴، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۳۶، علم و صنعت با شاخص ۲۳، فرمانداری شهرری با شاخص ۳۴، لواسانات با شاخص ۲۳، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۴۹، ملارد با شاخص ۴۹ و ورداورد منطقه ۲۲ با شاخص ۴۰ در موقعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 750424

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • هوای ۶ شهر اصفهان سالم است/ شاخص زرین‌شهر بر مدار نارنجی آلودگی
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • تورم نقطه به نقطه فروردین ماه اعلام شد
  • تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • بانک مرکزی: تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • هوای تهران در شرایط قابل قبول
  • کمتر از ۳ درصد لوایح شهرداری قزوین عودت داده شد
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است