Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رستگاری گفت: شروع طرح ترافیک جدید با کاهش ترافیک و آلودگی هوای تهران همراه بوده است، اما برای اظهار نظر درخصوص عملکرد این طرح زود است. تاریخ انتشار: 09:00 - 16 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۳۹۵۷۸

محمد رستگاری، معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با بیان اینکه طرح ترافیک و حتی طرح کاهش آلودگی براساس اختیارات شهرداری تهران تصویب شده است، تاکید کرد: هیچ یک از این طرح‌ها براساس مولفه‌های آلودگی هوا نبوده است یعنی برای تصویب آن‌ها توجه به مسائل ترافیکی در درجه نخست اهمیت قرار داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از آنجایی که شورای عالی ترافیک این طرح‌ها را تصویب کرده است و طرح مورد نظر برای کاهش آلودگی هوا نبوده است نمی‌توان میزان کاهش آلودگی هوا در این طرح را مورد سنجش قرار داد.

معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران با تاکید بر اینکه طرح جدید عملکرد خوبی برای کنترل ترافیک داشته است، اظهار کرد: با وجود تاثیرات مثبت این طرح، هنوز نمی‌توان گفت تاثیری در کاهش آلودگی هوا داشته است یا خیر، چون داده‌ای موجود نیست.

رستگاری در ادامه اظهار کرد: زمان آغاز این طرح با کاهش ترافیک همراه بوده است و آلودگی نیز به صورت خود به خود کم شده است، از این رو عملکرد این طرح باید در پیک ترافیک دیده شود.

وی خاطر نشان کرد: پایش این طرح باید به صورت مکرر انجام شود. اگر در فرآیند سنجش، اثرات طرح مثبت بود باید آن را ادامه دهیم و اگر به این نتیجه برسیم که تاثیری نداشته است باید نواقص را بپذیریم و در آن بازنگری انجام دهیم.

وی افزود: امکان دارد این طرح در رویداد‌هایی مانند برگزاری نمایشگاه‌های بزرگ و ... بازدهی لازم را نداشته باشد، بنابراین باید به این طرح فرصت دهیم و مشکلات آن را برطرف کنیم.

رستگاری مشخص نبودن سقف ورودی خودرو به محدوده طرح را از معایب آن دانست و اظهار کر: گنجایش خیابان‌های تهران به صورت نرمال یک میلیون و ۵۰۰ هزار خودرو است، اما ممکن است تعداد خودرو‌های وارد شده به طرح بسیار بالاتر از گنجایش آن باشد.

وی خاطر نشان کرد: نگرانی اصلی در خصوص طرح کنترل آلودگی هوا این است که ورود بیش از ظرفیت خودرو به محدوده طرح سبب ترافیک می‌شود و همین ترافیک و کاهش سرعت حرکت خودرو‌ها آلودگی را افزایش می‌دهد، در حالی که یکی از ویژگی‌های مثبت طرح سابق این بود که تعداد ورودی‌های خودرو از یک حد فراتر نمی‌رفت.

رستگاری گفت: در بررسی میزان آلایندگی عناصر مختلف قبل از اجرای طرح، بر خلاف انتظار عموم اوج آلودگی هوای تهران از ساعت ۷ عصر به بعد بوده است که در برنامه ریزی باید به این موضوع توجه شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ترافیک تهران آلودگی هوا محیط زیست شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۰۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت

سنجش کیفیت هوا، امروز (شنبه) با قرار گرفتن روی شاخص ۶۰ در وضعیت هوای پاک (سبز) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوای اصفهان امروز _شنبه، پانزدهم اردیبهشت_ در ساعات منتهی به صبح با قرار گرفتن روی شاخص ۴۳ در وضعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط‌زیست منطقه اصفهان، دستگاه سنجش کیفیت هوا در ایستگاه احمدآباد با شاخص ۶۸ و خرازی با شاخص ۶۹ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

امروز همچنین بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط‌زیست منطقه اصفهان، ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا متعلق به شهرداری اصفهان در خیابان انقلاب با شاخص ۵۲، زینبیه با شاخص ۵۱، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های رهنان با شاخص ۴۹، کاوه با شاخص ۳۴، خیابان ۲۵ آبان با شاخص ۳۰، فیض با شاخص ۳۳، کردآباد با شاخص ۴۴، میرزاطاهر با شاخص ۲۵، ولدان با شاخص ۴۴، پارک زمزم با شاخص ۳۸، سپاهان شهر با شاخص ۳۸، فرشادی با شاخص ۳۳، فیض با شاخص ۳۳ و دانشگاه صنعتی با شاخص ۴۳ پاک (سبز) قرار دارد.

در حال حاضر تنها ایستگاه‌های فعال در زمینه نشانگر شاخص کیفیت هوا در استان اصفهان به‌جز شهر اصفهان، ایستگاه‌های زرین‌شهر، قهجاورستان، سجزی، کاشان، خمینی‌شهر، نجف‌آباد، مبارکه و شاهین‌شهر است که شاخص کیفی هوا در موقعیت زرین شهر با شاخص ۶۵، سجزی با شاخص ۷۷، قهجاورستان با شاخص ۵۴، کاشان با شاخص ۵۲، نجف آباد با شاخص ۶۶ سالم (زرد)، مبارکه با شاخص ۲۹، خمینی‌شهر با شاخص ۱۶، شاهین‌شهر با شاخص ۳۵ در وضعیت پاک (سبز) قرار دارد. ایستگاه‌های استانداری اصفهان، پروین، رودکی، جی، میثاق، خواجو، باغ غدیر و شهر دولت‌آباد فعال نیست.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

شاخص کیفی هوا (Air Quality Index) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا همچون مونوکسید کربن، دی‌اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن‌دار، ازن و ذرات معلق (ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف دارد، به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

کد خبر 750429

دیگر خبرها

  • آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • محور چالوس یک طرفه شد
  • هوای تهران در شرایط قابل قبول
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهر مشهد
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهرها