Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران گفت: با همکاری دو دانشگاه معتبر سیاهه انتشار آلاینده‌های هوای تهران به روزرسانی شده و سهم برخی از آلاینده‌ها در آلودگی هوای تهران تغییر کرده است. تاریخ انتشار: 10:23 - 25 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۹۶۳۲

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،سید آرش حسینی میلانی با اشاره برخی از اظهارنظر‌های متفاوت درخصوص غلظت گوگرد در بنزین، افزود: پایش پارامتر‌های سوخت و آلودگی هوا باید با جامعیت انجام شود و متولی اصلی آن نیز سازمان حفاظت محیط زیست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی اگر شرکت کنترل کیفیت هوا هم گزارشی درخصوص آلودگی هوا بدهد، سازمان حفاظت از محیط زیست باید آن را صحت‌سنجی کند.

وی ادامه داد: در پایش‌های انجام شده، باید مشخص شود که تعداد نمونه‌گیری‌های انجام شده، چه تعداد بوده و اینکه از کدام مخازن نمونه‌گیری انجام شده است.

مرجعیت اعلام کیفیت هوا سازمان محیط زیست است

عضو شورای شهر با اشاره به پایش‌های پیشین کیفیت سوخت اظهار داشت: پایش ادواری کیفیت سوخت از سال‌های گذشته انجام می‌شد و ادعایی هم وجود ندارد که تمام مخازن سوخت را تحت پوشش قرار می‌دهد. حتی در بحث اندازه‌گیری‌های آلودگی هوا نیز مرجعیت با سازمان حفاظت از محیط زیست است و شهرداری تهران به این موضوع کمک می‌کند و نتایج به دست آمده از ایستگاه‌های سنجش آلاینده‌های شهرداری با نتایج سازمان حفاظت محیط زیست یکی شده و نتیجه نهایی منتشر می‌شود.

حسینی میلانی افزود: غلظت گوگرد در بنزین در ۱۰ سال پیش در وضعیت بالاتر از استاندارد قرار داشت که وزارت نفت توانست این میزان را در سوخت دیزل به صورت قابل توجهی کاهش دهد، اما اینک این میزان براساس گزارش‌های اعلام شده در بنزین مقداری افزایش یافته است.

نباید در حوزه سوخت عقب گرد کنیم

وی با تاکید بر اینکه اصلی‌ترین مسئله گوگرد، وجود آن در سوخت دیزل است تصریح کرد: وزارت نفت در این مورد نیز توانسته غلظت گوگرد در دیزل را کاهش دهد، اما در حال حاضر باید دید افزایش گوگرد در بنزین تا چه میزان روی آلودگی هوا اثر گذاشته است. این موضوع پیچیدگی‌های خود را دارد و نباید در این خصوص، سریعا واکنش نشان داد، نتیجه‌گیری و حاشیه‌سازی کرد.

رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان اینکه در هوای تهران هم آلاینده اولیه وجود دارد و هم آلاینده ثانویه، خاطرنشان کرد: وجود آلاینده‌های اولیه و ثانویه ممکن است به منجر به شرایط پیش‌بینی نشده تبدیل شود که همین مسئله ضروری می‌سازد در این باره بررسی‌های لازم انجام شود. اینکه برخی در این میان، سخن از سوخت پتروشیمی می‌کنند و می‌گویند سوخت پتروشیمی چه مشکلی داشت هم درست نیست چراکه ما نباید در این حوزه عقبگرد کنیم.

تغییر سهم آلاینده‌ها در آلودگی هوا

حسینی میلانی در پاسخ به این پرسش که آخرین سیاهه انتشار آلاینده‌های هوای تهران مربوط به سال ۹۲ است. آیا این سیاهه به‌روزرسانی شده است، ابراز داشت: با همکاری دو دانشگاه معتبر سیاهه انتشار آلاینده‌های هوای تهران به‌روزرسانی شده است پارامتر‌های جدید اندازه‌گیری به آن اضافه شده و سهم برخی از آلاینده‌ها در آلودگی هوای تهران تغییر کرده است.

وی اضافه کرد: این گزارش هم‌اکنون تهیه شده که برای بررسی بیشتر و صحت‌سنجی به نهاد‌های مسئول ارائه شده که طی چند ماه آینده پس از تائید رسمی، نتایج آن منتشر می‌شود.

منبع:مهر
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: میزان پایتخت آلودگی آلاینده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۱۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای تهران در شرایط قابل قبول

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای شهر تهران امروز _ ۱۴ اردیبهشت_ بر روی عدد ۵۹ و در شرایط قابل قبول قرار دارد و در ۲۴ ساعت گذشته نیز شاخص کیفیت هوا با قرار گرفتن روی عدد ۵۸ در همین شرایط قرار داشت.

بیشتر بخوانید: مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن واردات واگن‌های چینی

در سال گذشته و براساس روز شمار شاخص آلودگی ۱۰ روز هوای پاک، ۲۳۶ روز هوای قابل قبول، ۱۰۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز هوای ناسالم برای تمامی گروه‌ها در پرونده شاخص آلودگی هوای پایتخت ثبت شده است.

از ابتدای امسال تاکنون، پایتخت نشینان ۶ روز هوای پاک و ۳۹ روز هم هوای سالم استنشاق کردند.

به گزارش ایسکانیوز، شاخص کیفیت هوا معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامت افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک یا سبز، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول یا زرد، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس یا نارنجی، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه یا قرمز، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک یا ارغوانی تعیین شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229304 برچسب‌ها آلودگی هوا

دیگر خبرها

  • هوای تهران پاک شد
  • کیفیت هوای تهران در وضعیت کم سابقه
  • هوای تهران در وضعیت پاک قرار گرفت
  • هوای تهران پاک شد  
  • هوای تهران در شرایط قابل قبول
  • کیفیت هوای تهران در صبح روز ۱۴ اردیبهشت
  • نمره هوای تهران در روز جمعه ۱۴ اردیبهشت
  • نمره «قابل قبول» هوای تهران
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • هوای تهران «پاک» است